Titel:
Pastor Shepherd
Kategori:
Komedi
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2014-12-14
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Pastor Shepherd:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Pastor Shepherd

Pastor Shepherd (2010)

Dörrförsäljaren Mr. Shepherd hankar sig fram och bor fortfarande kvar hemma hos mamma som är helt besatt av predikande kristna TV-evangelister. Hennes bidrag till "kyrkans" pastorer håller på att suga ut deras privatekonomi till fullständig katastrof. Shepherd blir av med sitt jobb och måste snabbt rena mamma ifrån hennes sjukliga donerande innan de blir totalt ruinerade. Tillsammans med grannen Annamari-ah och hennes pappa ger de sig iväg för att besöka the End Times Revival Event. En resa som ska komma vända upp och ner på hela tillvaron när Mr. Shepherd helt oväntat ikläder sig rollen som Pastor Shepherd.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Pastor Shepherd
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Pastor Shepherd"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar