Titel:
Och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla
Kategori:
Drama
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2014-09-25
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla

Och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla (2014)

OCH PICCADILLY CIRCUS LIGGER INTE I KUMLA handlar om 17-årige Mauritz och hans upplevelser sommaren 1967. Han längtar bort från småstaden Kumla, han vill till London, San Francisco, New York. Bob Dylan, Rolling Stones och Animals intar allt viktigare platser i hans liv - liksom tankarna på Signhild, grannflickan med det kastanjefärgade håret. Sommaren 1967 är the Summer of Love - men inte enbart kärlekens. Gåtfulla och skrämmande saker händer på Närkeslätten. Den här sommaren kommer att förändra Mauritz för all framtid. Filmen är baserad på Håkan Nessers bok med samma namn.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar