Titel:
De otrogna
Originaltitel:
Les infidèles
Kategori:
Komedi
Längd:
1:59
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2015-04-02
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera De otrogna:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

De otrogna

De otrogna (2012)

Les infidèles

Efter sin Oscarbelönade roll i THE ARTIST återförenas Jean Dujardin med regissören Michel Hazanavicius, som även han Oscarbelönades för den hyllade filmen. En klinik för sexmissbrukare, en het nattklubb i Paris och helvilda partyn i Las Vegas utgör fonden för denna ståndaktiga komedi om vänsterprassel, där även övriga episoder ståtar med styva regissörer. Däribland Fred Cavayé (Allt för henne), Jan Kounen (Dobermann), Emmanuelle Bercot (Betties resa) och Dujardin själv. DE OTROGNA är ofta utmanande och politiskt inkorrekt. Ibland smärtsam och rörande. Bitvis absurd och galen - men alltid väldigt rolig!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  De otrogna
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "De otrogna"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar