Titel:
On Tender Hooks
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:10
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2015-02-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera On Tender Hooks:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

On Tender Hooks

On Tender Hooks (2013)

ON TENDER HOOKS är en dokumentär som djupdyker ner i företeelsen suspension (upphängning i vassa krokar) och människorna som är en del av kulturen. Under ett år följer filmteamet en grupp människor som varje söndag träffas, genomborrar sin hud med stora krokar och hänger upp varandra i luften. Den mänskliga kroppen kan sannerligen åstadkomma extraordinära och spektakulära saker, och det ger dessa människor verkligen prov på. Kate Shenton har gjort flera kortfilmer med fokus på det makabra, bisarra och absurda (Bon Appitit, Baby Face och nu senast Gimp). Det är därför inte så förvånande att hennes första långfilm inte är något för de känsliga. Bered dig på mental smärta.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  On Tender Hooks
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "On Tender Hooks"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar