Titel:
For No Good Reason
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2015-04-15
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera For No Good Reason:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

For No Good Reason

For No Good Reason (2012)

Johnny Depp besöker sin vän och hjälte Ralph Steadman och vi kastas ut på en omskakande, lyrisk, vild och själfull resa för att upptäcka en av de mest betydelsefulla radikala brittiska konstnärernas liv och konst. Steadman blev känd i början av 1970-talet när hans passionerade och gripande skämtteckningar vann erkännande genom att publiceras i den tidens populära kulturtidskrifter och dagspress både i Storbritannien och USA. Med sina bilder riktade han skarp kritik mot tokigheter i världspolitiken och mot övergrepp och direkta brott mot de mänskliga rättigheterna. Vi bokstavligen bombarderas med en veritabel orgie av historier och bilder från skärmen när vi färdas genom de vilda och farliga åren och ser hur Steadman tillsammans med författaren Hunter S. Thompson skapar "Skräck och avsky i Las Vegas", hur de bevakar VM-matchen mellan Ali och Foreman i Zaire och vi möter den litteräre giganten och subkulturmotorn William S. Burroughs - som skjuter skarpt. En rakt igenom kreativ visuell fest till film om hur mäktig och betydelsefull konsten har varit för att Steadman skulle uppnå sitt mål: att med skämtteckningar förändra världen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  For No Good Reason
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "For No Good Reason"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar