Titel:
New York Immigrant
Originaltitel:
The Immigrant
Kategori:
Drama
Längd:
1:57
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-09-13
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera New York Immigrant:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

New York Immigrant

New York Immigrant (2013)

The Immigrant

Ewa Cybulski (Marion Cotillard) och hennes syster Magda bestämmer sig för att söka lyckan på andra sidan Atlanten, som så många andra gjorde i början av 1900-talet. Vid ankomsten till Ellis Island upptäcker läkarna att Magda är sjuk och sätter henne i karantän. Ewa tvingas lämna sin syster och ge sig ut själv på Manhattans osäkra gator. Hon faller snabbt offer för den charmige, men grymme Bruno (Joaquin Phoenix), som tvingar henne till prostitution. När Ewa möter Brunos kusin Orlando (Jeremy Renner), en godhjärtad magiker, blir hon blixtrande kär och Orlando blir hennes enda möjlighet att komma undan den mardröm hon hamnat i.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  New York Immigrant
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "New York Immigrant"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar