Titel:
Grace of Monaco
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2014-11-07
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Grace of Monaco:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Grace of Monaco

Grace of Monaco (2014)

GRACE OF MONACO är inspirerad av den sanna historien om en av tidernas största filmlegender, som i toppen av sin karriär lämnade Hollywood och fick hela kungariket: Grace Kelly. När filmen börjar har det gått sex år sedan århundradets mest mytomspunna bröllop mellan Grace Kelly och furst Rainer III av Monaco och Grace har helt gått upp i rollen som mor och äkta maka. Livet är fyllt av kärlek och passion, men också tunga plikter. Grace börjar längta efter att återvända till filmen och Alfred Hitchcock gör allt för att locka tillbaka henne till Hollywood, något som fursten inte tillåter. Samtidigt pågår en politisk kamp i det lilla furstendömet Monaco och furst Rainer hamnar i konflikt med den franska presidenten Charles De Gaulle - en konflikt som går så långt att det hotas med fransk invasion. Grace familj, äktenskap och land är i gungning och hennes önskan om att få filma igen ter sig som en omöjlig dröm.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Grace of Monaco
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Grace of Monaco"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar