Titel:
Pojken med det tickande hjärtat (Svenskt tal)
Originaltitel:
The Boy with the Cuckoo-Clock Heart (Swedish)
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-11-14
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Pojken med det tickande hjärtat (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Pojken med det tickande hjärtat (Svenskt tal)

Pojken med det tickande hjärtat (Svenskt tal) (2013)

The Boy with the Cuckoo-Clock Heart (Swedish)

Det är i slutet av 1800-talet i Edinburgh. Lille Jack föds på en så kall dag att hans hjärta fryser till is. Barnmorskan Madeleine ersätter hans hjärta med ett gökur, som kommer att fungera problemfritt så länge Jack följer reglerna som bland annat säger att han inte får bli förälskad. Men när han möter en sjungande flicka i ett gathörn och bestämmer sig för att följa efter henne, testas motståndet i Jacks mekaniska hjärta till bristningsgränsen. POJKEN MED DET TICKANDE HJÄRTAT är en storslagen kärlekshistoria som utspelar sig i en spännande tid full av fantastiska uppfinningar, excentriska karaktärer och underbara äventyr. Baserad på Mathias Malzieus bästsäljande roman och det guldsäljande albumet med hans band Dionysos, är det här en enastående animerad film om passion och acceptans av andra.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash visa trailer

    29 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Pojken med det tickande hjärtat (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar