Titel:
Småkryp: Långfilmen
Originaltitel:
Minuscule - La vallée des fourmis perdues
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-06-08
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Småkryp: Långfilmen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Småkryp: Långfilmen

Småkryp: Långfilmen (2014)

Minuscule - La vallée des fourmis perdues

En solig dag finner några snälla svartmyror en ovärderlig skatt långt hemifrån i skogen - en hel ask med sockerbitar! En modig liten nyckelpiga ansluter sig för att hjälpa dem att forsla skatten till stacken och ett hisnande äventyr tar sin början. Ett äventyr kantat av många faror, som en glupsk fisk, ett gäng med ettriga flugor och en hel armé av elaka rödmyror. SMÅKRYP bygger på den jättepopulära TV-serien med samma namn och har gjort stor succé på bio över hela världen. Det är en både spännande och rolig berättelse med fantastiska animationer som tog hela tre år att fullborda.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Småkryp: Långfilmen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Småkryp: Långfilmen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar