Titel:
Birth of the Living Dead
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:13
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2015-04-20
Betyg:
Betyg: 1.5 (5.0)Kommentera Birth of the Living Dead:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Birth of the Living Dead

Birth of the Living Dead (2013)

Dokumentären BIRTH OF THE LIVING DEAD ger oss hela historien kring hur en ung George A Romero samlade ihop ett osannolikt team för att skapa filmhistoria, mer känd som NIGHT OF THE LIVING DEAD. I en kombination av engagerande och ärliga intervjuer med herr Romero och intressanta samtal med filmkritiker, andra filmskapare och personer där filmen satt en stark prägel, får vi lära oss allt om det gerillaliknande arbetet med filmen, den karuselliknande biografreleasen, hur kritikerna bemötte filmen när den kom och hur den sedan växte till en högst inkomstbringande kultklassiker.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Birth of the Living Dead
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Birth of the Living Dead"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar