Titel:
En sång från hjärtat
Kategori:
Drama
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-03-31
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera En sång från hjärtat:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En sång från hjärtat

En sång från hjärtat (2014)

EN SÅNG FRÅN HJÄRTAT är ett känslomässigt drama om det unika mötet mellan en vuxen man och en liten pojke. Den världsberömda musikern och sångaren Thomas bor i LA där han lever och andas sin musik. Men när han återvänder hem till Danmark för att spela in en ny skiva tillsammans med sin evigt trogna producent Molly, kräver hans vuxna dotter Julie att han måste träffa sin sonson, den 11-åriga Noah, som han aldrig har sett. Mot sin vilja tvingas Thomas att ta hand om Noah några veckor och mot alla odds så hittar de sakta men säkert varandra genom musiken. Men så inträffar en katastrof och Thomas inser att han måste ta ett beslut som kommer att förändra hans liv för alltid.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En sång från hjärtat
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En sång från hjärtat"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar