Titel:
Tarzan (Svenskt tal)
Originaltitel:
Tarzan (Swedish)
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2015-04-02
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Tarzan (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Tarzan (Svenskt tal)

Tarzan (Svenskt tal) (2013)

Tarzan (Swedish)

Under en expedition i Afrika omkommer John Greystoke och hans fru i en helikopterkrasch. Ende överlevande är deras son JJ, också kallad Tarzan. En grupp gorillor tar hand om honom som om han vore en av dem. Tarzan växer upp och får lära sig djungelns hårda lagar. Hans första möte med andra människor blir med den modiga och vackra Jane Porter. Det blir kärlek vi första ögonkastet. Men saker ställs på sin spets när William Clayton, en man som följt med Jane till Afrika visar sitt ondskefulla jag. Med hjälp av en legoarmé är han villig att göra allt för att hitta en värdefull meteorit. Tarzan måste nu lita på sina kunskaper för att skydda sina vänner och kvinnan han älskar.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Tarzan (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Tarzan (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar