Titel:
Knights of Badassdom
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-09-14
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Knights of Badassdom:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Knights of Badassdom

Knights of Badassdom (2013)

Ett gäng hängivna rollspelare klär upp sig som riddare, älvor och andra medeltida karaktärer och åker ut i skogen för att delta i "The Battle of Evermore". Men när en "trollkarl" kastar en förtrollning från en uråldrig bok som han köpt på eBay, blir fantasin till verklighet när han av misstag åkallar en kraftfull demon. Kan låtsaskrigarna få modet att rädda sig själva och hela mänskligheten? KNIGHTS OF BADASSDOM är en galen och underhållande komedi med Peter Dinklage (GAME OF THRONES), Steve Zahn (DALLAS BYERS CLUB), Ryan Kwanten (TRUE BLOOD), Jimmi Simpson (HOUSE OF CARDS) och Summer Glau (FIREFLY).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Knights of Badassdom
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Knights of Badassdom"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar