Titel:
Lily & Kat
Kategori:
Komedi
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-01-30
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera Lily & Kat:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lily & Kat

Lily & Kat (2014)

Ända sedan Lily och Kat lärde känna varandra på modeskola i New York gör de allting tillsammans. Men när Lily får höra att Kat snart ska flytta hem till London så rasar hennes värld. När de två går på en konstutställning i Lower East Side träffar de Henri, en gåtfull konstnär som Lily direkt fattar tyckte till. Med mindre än sju dagar kvar är livet än mer komplicerat än någonsin och vänskapen sätts på prov. LILY & KAT är en gripande skildring om två vänner i 20-årsåldern som hänger i New Yorks mode- och kulturkretsar. I huvudrollerna ser vi Hannah Murray (Game of Thrones) och Jessica Rothe (The Hot Flashes, Gossip Girl).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lily & Kat
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lily & Kat"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar