Titel:
Bram med myror i brallorna (Svenskt tal)
Originaltitel:
Brammetje Baas (Swedish)
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:20
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-08-31
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bram med myror i brallorna (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bram med myror i brallorna (Svenskt tal)

Bram med myror i brallorna (Svenskt tal) (2012)

Brammetje Baas (Swedish)

Bram är en livlig sexåring som inte kan sitta still. Han tycker att det mesta är intressant men han kan inte koncentrera sig på bara en sak. När han blir stor tänker han bli uppfinnare och han har en särskild bok där han samlar på ord. Bram är mycket förväntansfull över att få börja skolan, men han blir snabbt besviken. Det mesta går ut på att sitta still och följa regler, två saker som Bram inte alls gillar. Brams föräldrar frågar sig hur mycket deras son kan anpassa sig utan att bli väldigt olycklig. BRAM MED MYROR I BRALLORNA är från Nederländerna och dubbad med svenskt tal.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bram med myror i brallorna (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bram med myror i brallorna (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar