Titel:
A Touch of Sin
Originaltitel:
Tian zhu ding
Kategori:
Drama
Längd:
2:04
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-11-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera A Touch of Sin:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Touch of Sin

A Touch of Sin (2013)

Tian zhu ding

En rasande gruvarbetare går till handling mot sina korrumperade byledare. En rotlös migrantarbetare upptäcker vilka oändliga möjligheter ett skjutvapen kan erbjuda. En söt bastu-receptionist får nog när en förmögen kund förgriper sig på henne. En ung fabriksarbetare går från jobb till jobb i hopp om ett bättre liv. Fyra personer, från fyra olika provinser. En reflektion över dagens Kina, ett samhälle där skenande ekonomisk utveckling fört med sig en epidemi av våld. Vinnare av priset för bästa manus i Cannes 2013 samt Black Pearl-priset för bästa spelfilm vid Abu Dhabi Film Festival 2013.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Touch of Sin
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Touch of Sin"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar