Titel:
Pettson & Findus: Katten och gubbens år
Originaltitel:
Pettson & Findus: Katten och gubbens år (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:11
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2014-08-20
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Pettson & Findus: Katten och gubbens år:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Pettson & Findus: Katten och gubbens år

Pettson & Findus: Katten och gubbens år (1999)

Pettson & Findus: Katten och gubbens år (Swedish)

Gubben Pettson och Katten Findus är nere vid sjön och fiskar. Det blåser upp, börjar snöa och blir mörkt. Vilse i stormen tvingas de söka skydd i en igloo av fiskblock och där inne berättar de om året som gått. Tänk när Findus skulle fira födelsedag två gånger samma år eller när räven kom: Då är det bäst att jag låser in hönsen sa Pettson. Lås in Gustavsson istället, tyckte Findus. Du får också se när tuppen kom till hönsgården och när Pettson byggde sin egen julgran. Kommer du ihåg när Pettson var surare än surströmming och Findus ville fiska? Efter många försök att locka ut Pettson säger Findus: Du vill visst gå ut och fiska du vet bara inte om det än! Stormen fortsätter utanför fiskigloon, kommer de att bli räddade? När? En sak vet vi säkert: Pettson och Findus, de kommer alltid att va´ tillsammans!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Pettson & Findus: Katten och gubbens år
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Pettson & Findus: Katten och gubbens år"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar