Titel:
En trallande jänta
Kategori:
Drama
Längd:
1:34
Utgivningsår:
1942
Publicerad:
2014-10-15
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera En trallande jänta:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En trallande jänta

En trallande jänta (1942)

Joddlande bland de norrländska fjällen drömmer föräldralösa Inger om att bli sångerska. Men önskedrömmen tycks bara förbli just en dröm. Tills en dag då hennes pojkvän och byns godmodige präst slår sig ihop för att hjälpa henne iväg till musikens förlovade stad Stockholm. Väl där får hon lektioner i klassisk sång, men snart lockas hon in i en mycket mer spännande värld av swingmusik. Askungesagan om sångfågeln Inger har flera kopplingar till Alice Babs egen karriär. Hon var bara 17 år när filmen spelades in, men redan en uppburen artist. Annalisa Ericson tar sig också ton i denna succéfilm som är till bredden fylld av härliga låtar!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En trallande jänta
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En trallande jänta"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar