Titel:
Miljonsvindeln
Originaltitel:
Plastic
Kategori:
Action
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-07-11
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Miljonsvindeln:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Miljonsvindeln

Miljonsvindeln (2014)

Plastic

Sam och hans gäng är inte som andra studenter. Istället för att jobba extra med att flippa burgare eller sitta barnvakt sysselsätter de sig med avancerade kontokortsbedrägerier. Pengarna strömmar in, livet leker. Men när ett av deras offer visar sig vara en livsfarlig gangsterledare är leken slut. Hans ultimatum: Skaffa fram två miljoner pund, annars. Deras desperata jakt efter pengar leder dem från London till Miami och tillbaka igen för en av de största och mest fräcka diamantkupperna i brittisk historia. MILJONSVINDELN bygger på en helt otrolig, men sann historia, och innehåller nya lovande stjärnskott som Ed Speleers (Eragon), BAFTA-belönade Will Poulter (Familjetrippen, The Maze Runner), Alfie Allen (Game of Thrones) och Emma Rigby (The Counselor).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Miljonsvindeln
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Miljonsvindeln"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar