Titel:
Faust 2.0
Kategori:
Skräck
Längd:
1:19
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-06-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Faust 2.0:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Faust 2.0

Faust 2.0 (2014)

Njutafilms presenterar Faust 2.0 - en svensk skräckantologi. Bakom projektet ligger ett gäng svenska regissörer som ger oss fem rysliga berättelser om digital pandemi i sin mest skrämmande form. Dagligen installeras mjukvara utifrån avtal som vi scrollar förbi och accepterar. Men vad är det egentligen vi tackar ja till? I FAUST 2.0 möter vi fem individer som ovetande ingår en pakt med okända krafter, och vars liv ställs på sin spets när de utnyttjar den mystiska applikationen för att uppnå vad de önskar - men istället får vad de förtjänar. I takt med applikationens spridning faller bitarna på plats och en digital pandemi tar form.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Faust 2.0
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Faust 2.0"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar