Titel:
Innocence
Kategori:
Drama
Längd:
1:55
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2014-12-10
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Innocence:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Innocence

Innocence (2004)

Iris anländer till internatet i en kista. Hon vet inte riktigt hur hon kom dit men hon är åtminstone fullt levande och vid god hälsa. Hon är en av de flickor som handplockats och skiljts från sin familj för att bo på internatskolan ledd av Mademoiselle Eva och Mademoiselle Edith, och har precis blivit del av skolans initieringsrit. På internatet får de lära sig allt mellan balett och biologi i en sluten värld med egna regler, egen logik och egna mysterier. Detta surrealistiska och kritikerprisade drama, toppat med fantasieggande bilder, är Lucile Hadzihalilovics första film. Filmen är baserad på en novell av Franz Wedekind. Som första kvinnliga regissör någonsin kammade Hadzihalilovic hem Bronshästen vid Stockholms filmfestival 2004. Filmen belönades även med pris för bästa foto.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Innocence
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Innocence"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar