Titel:
Pettson & Findus - Tomtemaskinen
Originaltitel:
Pettson & Findus - Tomtemaskinen (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:14
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2014-08-20
Betyg:
Betyg: 5.0 (5.0)Kommentera Pettson & Findus - Tomtemaskinen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Pettson & Findus - Tomtemaskinen

Pettson & Findus - Tomtemaskinen (2005)

Pettson & Findus - Tomtemaskinen (Swedish)

Julen står för dörren och en dag hör katten Findus några barn som pratar om tomten... Findus har aldrig fått besök av tomten och störtar hem till Pettson för att få en förklaring. Pettson förklarar att tomten kanske kommer till julen. Och kanske kommer han inte, det kan man aldrig så noga veta. Det var inget bra svar tycker Findus så han försöker tvinga Pettson att lova att tomten ska komma - annars tänker han minsann aldrig mer fira jul! Hårt pressad lovar Pettson till sist att tomten ska komma. Findus blir jublande glad, men Pettson blir bekymrad. Som alla andra vuxna vet han ju att tomten inte finns på riktigt - så hur ska han nu kunna uppfylla Findus önskan?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Pettson & Findus - Tomtemaskinen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Pettson & Findus - Tomtemaskinen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar