Titel:
Into the Storm
Kategori:
Action
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2014-12-11
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Into the Storm:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Into the Storm

Into the Storm (2014)

Inom loppet av en enda dag härjas staden Silverton av rad tornados av aldrig tidigare skådad omfattning. Hela samhället är utelämnat åt dessa oberäkneliga och dödliga virvelstormar, samtidigt som stormjägare varnar att det värsta ännu inte är över. De flesta människor söker skydd, medan andra rusar mot virvelvindens centrum och testar gränsen för hur långt stormjägare är villiga att gå för att fånga den perfekta bilden. I filmen INTO THE STORM kastas du direkt in i händelsernas centrum genom berättelser från stormjägare, äventyrslystna amatörer och modiga stadsinnevånare, för att uppleva naturens styrka när den härjar som värst.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Into the Storm
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Into the Storm"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar