Titel:
Bad Words
Kategori:
Komedi
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-11-14
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Bad Words:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bad Words

Bad Words (2013)

Jason Bateman debuterar som långfilmsregissör med den subversiva komedin BAD WORDS där han själv spelar huvudrollen som Guy Trilby, en 40-åring som hittar ett kryphål i reglerna för en nationell rättstavningstävling för barn och bestämmer sig för att skapa problem genom att kapa tävlingen. Tävlingsdomare, upprörda föräldrar och ambitiösa åttondeklassare har inte en chans mot Guy, när han hänsynslöst krossar deras drömmar om vinst och berömmelse. När en reporter (Kathryn Hahn) försöker upptäcka vad hans motiv verkligen är tvingas Guy att oväntat slå sig ihop med en medtävlare - den blyga 10-åriga Chaitanya (Rohan Chand) som är helt oberörd av Guys "jag skiter i alla"-attityd till livet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bad Words
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bad Words"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar