Titel:
Cold in July
Kategori:
Thriller
Längd:
1:50
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-02-09
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Cold in July:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cold in July

Cold in July (2014)

En ljummen Texasnatt 1989 undersöker Richard Dane (Michael C. Hall) sitt hus efter att hört mystiska ljud och sätter en kula i huvudet på inbrottstjuven, Freddy Russell. Trots att han firas som en hjälte i den lilla staden blir Dane snabbt orolig för sin familjs säkerhet då kåkfararen Ben (Sam Shepard), Freddys far, kommer till staden fast besluten att hämnas sin sons död. Allt är inte som det ska och kort efter att Dane dödat inkräktaren i hemmet börjar hans liv trassla till sig. Han hamnar i en mörk undre värld av korruption och våld. Filmen tar snabbt nya vändningar och når det oundvikliga slutscenariot: ett blodigt dödläge.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cold in July
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cold in July"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar