Titel:
Billy Elliot the Musical
Kategori:
Musikal
Längd:
2:42
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2014-12-07
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Billy Elliot the Musical:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Billy Elliot the Musical

Billy Elliot the Musical (2014)

Från Londons Victoria Palace-teater kommer den här unika föreställningen som förmedlar all humor, alla känslor och förväntningar som präglar den prisvinnande Billy Elliot-musikalen, och nu kan du njuta av den hemma för första gången. Upplev den spektakulära liveföreställningen med makalösa rollprestationer och en unik avslutning där 25 nuvarande och tidigare Billy Elliot förenas i ett häpnadsväckande nummer. Musikalen "Billy Elliot" är baserad på den Oscarsnominerade filmen från år 2000 och har trollbundit miljontals människor sedan den slog upp portarna i West End i London. Resan börjar i boxningsringen i en stad i norra England under gruvstrejken i mitten av 80-talet, där Billy upptäcker en inre passion för balett, vilket inspirerar hans familj och hela samhället. De ursprungliga skaparna, författaren Lee Hall och regissören Stephen Daldry, och koreografen Peter Darling, får sällskap av musiklegenden Elton John vilket resulterar i en spektakulär, rolig och positiv upplevelse du sent kommer att glömma.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Billy Elliot the Musical
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Billy Elliot the Musical"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar