Titel:
Postis-Per - Filmen (Svenskt tal)
Originaltitel:
Postman Pat: The Movie (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:17
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-02-13
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Postis-Per - Filmen (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Postis-Per - Filmen (Svenskt tal)

Postis-Per - Filmen (Svenskt tal) (2014)

Postman Pat: The Movie (Swedish)

Grönbys populäre brevbärare Postis-Per är känd för sin hjälpsamhet och goda humör. Men nu har mörka moln seglat upp på hans annars så soliga himmel. Hans nye kollega Edvin Kvissla smider ondskefulla planer för att kunna ta över Postens Specialleveranser och installera robotbrevbärare. Till på köpet saboterar han Postis-Pers smekmånad till Italien. När Postis-Per får syn på en talangtävling i tv, där första priset är en resa till Italien, bestämmer han sig för att söka lyckan där. Kan han vinna den efterlängtade resan? Och hur ska han lyckas stoppa Edvin Kvisslas illvilliga planer?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Postis-Per - Filmen (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Postis-Per - Filmen (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar