Titel:
Justin och de tappra riddarna (Svenskt tal)
Originaltitel:
Justin and the Knights of Valour (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2015-01-10
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Justin och de tappra riddarna (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Justin och de tappra riddarna (Svenskt tal)

Justin och de tappra riddarna (Svenskt tal) (2013)

Justin and the Knights of Valour (Swedish)

Justin bor i ett kungarike och drömmer om att bli riddare precis som hans farfar var. Riddarna i riket har dock sedan länge drivits bort av de som styr idag och Justins pappa vill dessutom att Justin ska följa i hans fotspår och bli advokat. Men Justin tänker inte ge upp sina drömmar utan ger sig ut i världen för att finna de tappra riddarna som en gång skyddade riket där han bor. Längs vägen möter han den vackra Talia, en excentrisk trollkarl, den stilige Sir Clorex och tre munkar som lär honom allt om riddarnas ädla historia och stridskonst. När den landsförvisade Sir Heraclio och hans armé återvänder för att förinta kungariket får Justin utöva sina nyvunna färdigheter för att rädda sitt folk.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Justin och de tappra riddarna (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Justin och de tappra riddarna (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar