Titel:
Boy Upside Down
Originaltitel:
Aikuisten poika
Kategori:
Drama
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-02-17
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Boy Upside Down:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Boy Upside Down

Boy Upside Down (2014)

Aikuisten poika

Den 11-åriga Oliver (Nikkilä) mister sina föräldrar i en bilkrock. Han vägrar sörja och börjar istället undersöka vad det var som ledde till olyckan. Under utredningens gång bekantar han sig med Joonas (Hietalahti) som säljer larmsystem och mellan dem uppstår en oväntad vänskap. BOY UPSIDE DOWN är en fartfylld dramakomedi med många vändningar, som utspelar sig under en sommar. Denna sommar spelas det fotboll, görs det inbrott i en postlåda, uppdateras det en gammal biograf och has det sönder ett triangeldrama och en grill. Bakom allt detta är Oliver och hans hetsiga vilja att få veta varför hans föräldrar dog.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Boy Upside Down
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Boy Upside Down"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar