Titel:
Bamse och Tjuvstaden
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:02
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-05-09
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Bamse och Tjuvstaden:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bamse och Tjuvstaden

Bamse och Tjuvstaden (2014)

Bamse, världens starkaste och snällaste björn, har älskats av generationer av barn ända sedan starten 1966. Nu har Bamse fått sin första långfilm. I BAMSE OCH TJUVSTADEN får vi följa Bamse, Skalman och Lille Skutt på ett nytt spännande äventyr genom Trollskogen. Den elake Reinhard Räv har sammankallat alla skurkar i byn för att kidnappa Farmor och se till att Bamse aldrig mer får tag på Dunderhonung. Bamse tvekar inte utan ger sig av, tillsammans med sina trogna vänner, in i den mörka trollskogen och till Tjuvarnas stad för att rädda Farmor. Med svenska röster av bl.a. Peter Haber, Morgan Alling, Steve Kratz och Magnus Härenstam.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bamse och Tjuvstaden
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bamse och Tjuvstaden"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar