Titel:
Autómata
Kategori:
Thriller
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-07-25
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Autómata:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Autómata

Autómata (2014)

AUTÓMATA utforskar potentiella faror och komplexa problem som uppstår när människa och maskin smälter samman. Omfattande radioaktivitet har utplånat merparten av jordens befolkning. De få människor som finns kvar lever i ett samhälle med robotar som har utvecklats för att tjäna och per design inte kan skada människor. Men när agenten Jacq får i uppdrag att utreda ett fall där en robot påstås ha lyckats omprogrammera sig själv, gör han en upptäckt som får allvarliga följder. En sci-fi-thriller med Antonio Banderas, Melanie Griffith och danska Birgitte Hjort Sørensen (Borgen, Balladen om Marie Krøyer).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Autómata
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Autómata"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar