Titel:
Motorsågsmassakern
Originaltitel:
The Texas Chain Saw Massacre
Kategori:
Skräck
Längd:
1:19
Utgivningsår:
1974
Publicerad:
2014-11-13
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Motorsågsmassakern:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Motorsågsmassakern

Motorsågsmassakern (1974)

The Texas Chain Saw Massacre

Både Kubrick och Spielberg har utsett den till en av sina favoritfilmer. Men trots hyllningarna från två av filmhistoriens giganter kommer MOTORSÅGSMASSAKERN i vårt land att alltid betraktas som den mest hatade filmen någonsin. Ett öde den fått leva med ända sedan 1980 då debattprogrammet Studio S gjorde den till symbolen för allt vad "videovåld" innebar, resulterande i löpsedlar och polisrazzior över hela landet. Nu fyller filmen som Empire kallat "historiens mest skrämmande" 40 år, vilket firas med denna nyrestaurerade version med häpnadsväckande bild- och ljud-kvalitet. För första gången med originalnegativen som utgångspunkt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Motorsågsmassakern
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Motorsågsmassakern"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar