Titel:
Bad Johnson
Kategori:
Komedi
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-06-16
Betyg:
Betyg: 1.5 (5.0)Kommentera Bad Johnson:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bad Johnson

Bad Johnson (2014)

Rich Johnson är en karismatisk seriekvinnojägare - ung, arrogant, snygg, kaxig och i absolut toppform. Kvinnorna formligen kastar sig för hans fötter och Rich kan helt enkelt inte styra sin penis som verkar ha en helt egen vilja. Efter att ha avslöjats med otrohet och efter att då ha förstört ännu en lovande relation önskar Rich, i ett kyskt ögonblick av ånger, att hans penis ska lämna honom ifred. Ibland måste man vara försiktig med vad man önskar sig - för när Rich vaknar nästa morgon upptäcker han att hans penis har försvunnit! Richs dag går från dålig till sämre när han upptäcker att hans penis har antagit mänsklig gestalt i form av RP som snabbt flyttar in i hans lägenhet. Han är snygg och charmig och till en början kommer de två väldigt bra överens, men Rich inser snart att RP förkroppsligar alla de värsta aspekterna av hans personlighet: han är egoistisk, sexfixerad, oansvarig och aggressiv. Rich har inte bara förlorat sin penis - han delar bostad med en superförstorad version av sitt alter ego.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bad Johnson
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bad Johnson"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar