Titel:
Justice League: Throne of Atlantis
Kategori:
Action
Längd:
1:09
Utgivningsår:
2015
Publicerad:
2015-01-19
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Justice League: Throne of Atlantis:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Justice League: Throne of Atlantis

Justice League: Throne of Atlantis (2015)

Mörker, mystik, legend - detta är de viskningar som ekar genom tiderna om Atlantis. Ett kungarike som för längesen glömts av de som lever på land. Det är här som ett okänt rike vacklar på gränsen till krig. När en militär ubåt korsar denna avlägsna domän och attackeras, dyker Cyborg ner i de dunkla djupen för att undersöka vraket. Vad han möter är ett hot tillräckligt kraftfullt för att samla ihop de nyligen formade Lagens Väktare. Under tiden, hundratals meter ovanför havets botten, vandrar den ensamme Arthur Curry omkring, en man med märkliga krafter, som kan vara den sista chansen att överbrygga den atlantiska världen och vår egen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Justice League: Throne of Atlantis
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Justice League: Throne of Atlantis"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar