Titel:
Jönssonligan får guldfeber
Kategori:
Komedi
Längd:
1:36
Utgivningsår:
1984
Publicerad:
2015-01-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Jönssonligan får guldfeber:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jönssonligan får guldfeber

Jönssonligan får guldfeber (1984)

"Sickan" rättar till flugan och kliver ut genom fängelseportarna. Som vanligt står Vanheden och Harry utanför och väntar. Och "Sickan" har inte slösat bort tiden i fängelset. I ett paket under armen ligger ännu en genial plan. Jönssonligan ska stjäla ett datachips, som innehåller försvarshemligheter. Men de har konkurrens av sin gamla fiende, de snabba klippens Wall-Enberg. Han har ett erbjudande från en tysk affärsman, som betalar 55 miljoner kronor i guld och diamanter för hemligheterna. Det blir en lång och invecklad kamp om "tjippet", där det krävs att "Sickan" använder all sin skarpsinnighet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jönssonligan får guldfeber
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jönssonligan får guldfeber"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar