Titel:
Escape from Tomorrow
Kategori:
Skräck
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2015-07-25
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Escape from Tomorrow:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Escape from Tomorrow

Escape from Tomorrow (2013)

En kamp av episka proportioner påbörjas när en amerikansk medelålders tvåbarnsfar får veta att han förlorat sitt jobb. För att hålla de tragiska nyheterna från sin fru och barn packar han ihop hela familjen och styr kosan mot Disneyland. Kanske kan en semester med magiska slott och förtrollade sagoprinsessor hålla uppe fasaden. Men snart börjar det artificiella fantasilandets glädjeyra påverka hans undermedvetna. Den idylliska semestern förvandlas till en surrealistisk och tragikomisk mardrömsresa med paranoida synvillor, bisarra möten och en tillsynes tvångsmässig jakt på ett par sexiga och franska tonårstjejer.Kusligt filmad i svartvitt får vi följa med på en vansinnesresa som borde ha varit helt omöjlig att spela in. De flesta scenerna är nämligen inspelade på Walt Disney World och Disneyland utan tillåtelse från The Walt Disney Company. Just på grund av Disneys rykte om att vara extremt beskyddande av sitt varumärke använde sig filmteamet av gerilla-tekniker för att undgå uppmärksamhet från vakter och besökare på nöjesparken. Exempelvis hade de manuset i sina mobiler och spelade in på handhållna kameror, som liknar de parkens "vanliga" besökare använder sig av. När filmen hade premiär på Sundance 2013 kallades den för "den ultimata gerillafilmen".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Escape from Tomorrow
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Escape from Tomorrow"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar