Titel:
A Serbian Film
Kategori:
Skräck
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2015-01-05
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera A Serbian Film:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Serbian Film

A Serbian Film (2010)

OBS! Känsliga tittare varnas! Oerhört grafisk och stötande film.Milos, en pensionerad porrskådis, försöker att få sitt ordinära familjeliv med frun Maria och deras sexåriga son Petar att gå ihop ekonomiskt, i ett tumultartat Serbien. Men ett samtal från Milos tidigare kollega Layla förändrar allt. Layla, som är medveten om familjens ekonomiska svårigheter, introducerar Milos för Vukmir - en mystisk, hotfull och högt uppsatt person inom porrindustrin. Huvudrollen i Vukmirs kommande produktion skulle ge Milos och hans familj trygghet under resten av deras liv, men i kontrakten ingår att Milos absolut inte får veta något om manuset i förtid. Milos blir nu indragen i ett ondskefullt spel i makalös grymhet och kaos i regi av hans arbetsgivare - "regissören" till Milos öde. För att rädda sin familj och fly detta helvete måste Milos offra allt - sin stolthet, sin moral, sitt förstånd och kanske även sitt eget liv.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Serbian Film
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  A Serbian Film
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Serbian Film"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar