Titel:
Sacro GRA
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2015-07-04
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Sacro GRA:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Sacro GRA

Sacro GRA (2013)

Sacro GRA (italienska för "den heliga GRA") är en italiensk dokumentär från 2013 regisserad av Gianfranco Rosi. Denna visuellt slående och häpnadsväckande vackra film berättar om livet kring ringleden GRA - Grande Raccordo Anulare, ringleden som cirklar kring Rom. Filmen vann guldlejonet vid Venedigs internationella filmfestival 2013, och är den första dokumentärfilmen någonsin att vinna ett pris i Venedig. Gianfranco Rosi spenderade över två år med att filma materialet, som tog åtta månader att redigera. Enligt regissören är filmen inspirerad av Italo Calvinos Invisible Cities, novellen i vilken Marco Polo tros beskriva sina resor till kejsaren av Kina.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Sacro GRA
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Sacro GRA"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar