Titel:
The Boxtrolls (Svenskt tal)
Originaltitel:
The Boxtrolls (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-02-02
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera The Boxtrolls (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

The Boxtrolls (Svenskt tal)

The Boxtrolls (Svenskt tal) (2014)

The Boxtrolls (Swedish)

Boxtrollen är monster som bor under Cheesebridges charmiga gator. Om nätterna kravlar de sig ut ur kloakerna för att stjäla stadens barn och goda ostar; detta är åtminstone den myt som stadens invånare lärt sig tro på. Sanningen är dock att Boxtrollen är en samling älskvärda knasbollar som tagit sig an uppgiften att helt på egen hand uppfostra ett människobarn vid namn Eggs. När Boxtrollen blir måltavla för en livsfarlig skadedjursbekämpare som beslutat sig för att utrota dem, måste Eggs våga sig upp från underjorden för att rädda sin säregna familj. Tillsammans med en äventyrslysten flicka försöker han inte bara rädda Boxtrollen, utan även Cheesebridges själ.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  The Boxtrolls (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "The Boxtrolls (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar