Titel:
LEGO: Justice League vs. Bizarro League (Svenskt tal)
Originaltitel:
LEGO: Justice League vs. Bizarro League (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
0:46
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-02-23
Betyg:
Betyg: 5.0 (5.0)Kommentera LEGO: Justice League vs. Bizarro League (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

LEGO: Justice League vs. Bizarro League (Svenskt tal)

LEGO: Justice League vs. Bizarro League (Svenskt tal) (2014)

LEGO: Justice League vs. Bizarro League (Swedish)

Där det är kaos och förstörelse, där hittar man Stålmannens förvrängda klon, Bizarro, som hör motsatsen till vad som sägs, som säger motsatsen till vad han menar och gör motsatsen till vad som är rätt. Mannen av stål beslutar att det är dags att hitta ett nytt hem åt honom... på en annan planet, Bizarro World! På jorden fortsätter Stålmannen och Lagens Väktare som vanligt med att stoppa skurkar. Men när Bizarro World hotas av den galaktiska tyrannen Darkseid, återvänder Bizarro till jorden och klonar Lagens Väktare, för att skapa fler "hjältar" som honom själv: Bizarros Väktare är födda!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash

    39 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "LEGO: Justice League vs. Bizarro League (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar