Titel:
Leatherheads
Kategori:
Komedi
Längd:
1:53
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2015-02-11
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Leatherheads:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Leatherheads

Leatherheads (2008)

När lagkaptenen Dodge Connolly (George Clooney) värvar krigshjälten Carter "The Bullet" Rutherford för att få sitt lag på rätt köl igen, anar han inte vad som väntar honom. Samtidigt som Carter anländer nämligen den smarta och kaxiga journalisten Lexie Littleton (Renée Zellweger) som fått i uppdrag av sin redaktör att gräva fram Carters smutsiga hemligheter och sanningen bakom hans oförtjänta hjältestatus. Både Carter och Dodge faller omedelbart för Lexies skönhet, men bara en av dem kan vinna hennes hjärta. LEATHERHEADS är en rolig och fyndig romantisk komedi där det gäller att både kunna spela fult och träffa rätt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Leatherheads
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Leatherheads"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar