Titel:
[REC] 4: Apocalypse
Originaltitel:
[REC] 4: Apocalipsis
Kategori:
Skräck
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-09-07
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera [REC] 4: Apocalypse:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

[REC] 4: Apocalypse

[REC] 4: Apocalypse (2014)

[REC] 4: Apocalipsis

TV-reportern Ángela Vidal klarade sig ur den fördömda byggnaden i ett stycke, och med nöd och näppe. Efter att hon räddats blir hon och de andra överlevarna satta i karantän, på en oljetanker med extremt hög säkerhet, omgiven endast av havets vågor. Där är det tänkt att hon, och de andra i riskzonen, ska bli ordentligt undersöka och vänta ut faran ett par dagar. I säkerhet. Men det blir ju aldrig som man tänkt sig. [REC] 4 tar vid direkt efter slutet av [REC] 2, med originalregissören Jaume Balagueró vid spakarna och Manuela Velasco (vår hjältinna Angéla) som galjonsfigur i detta zombieapokalyptiska havsepos.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  [REC] 4: Apocalypse
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "[REC] 4: Apocalypse"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar