Titel:
Chocolate Strawberry Vanilla
Kategori:
Komedi
Längd:
1:17
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2015-09-19
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Chocolate Strawberry Vanilla:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Chocolate Strawberry Vanilla

Chocolate Strawberry Vanilla (2013)

Warren Thompson är en simpel liten enstöring som livnär sig med att köra runt i sin lilla glassbil, men drömmer ständigt efter ett bättre liv. Hans ultimata dröm och fantasi är ett liv tillsammans med såpakändisen Katey George, som Warren via sina sönderspelade videokopior rutinmässigt dagligen masturberar till. En dag råkar Warren olyckligt köra över sin katt och en negativ spiral tar form. Kort därefter besöker Katey George stan för en inspelning och Warrens maniska besatthet av henne får honom fullständigt ur balans. Gränserna mellan verklighet och psykotisk fiktion blir ännu mer otydliga för stackars Warren, vars situation helt spårar ur.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Chocolate Strawberry Vanilla
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Chocolate Strawberry Vanilla"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar