Titel:
1: Life on the Limit
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:51
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2015-06-11
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera 1: Life on the Limit:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

1: Life on the Limit

1: Life on the Limit (2013)

1: LIFE ON THE LIMIT är den ultimata Formel 1-filmen - en actionpackad dokumentär som fokuserar på fart, spänning och som åsidosätter den naturliga rädslan i världens mest glamorösa sport med berättarröst av den F1-intresserade skådespelaren Michael Fassbender. Filmen täcker den relativt ofarliga Formel 1-tiden innan andra världskriget till de omvälvande händelserna under 1976 års säsong då stjärnan Niki Lauda skadades svårt vid Nurburgrig, likväl som den fruktansvärda dödsolycka som drabbade F1-ikonen Ayrton Senna 1994. F1 blev en värld där förarna betraktades som superstjärnor och där säkerheten definitivt inte var det man satte främst. 1: LIFE ON THE LIMIT följer historien om de tävlingsförare som körde med sina liv som insats och de som kämpade för att förändra sporten för alltid. Det handlar om världens största show: Formel 1.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  1: Life on the Limit
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "1: Life on the Limit"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar