Titel:
Cobain: Montage of Heck
Kategori:
Dokumentär
Längd:
2:13
Utgivningsår:
2015
Publicerad:
2015-08-17
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Cobain: Montage of Heck:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cobain: Montage of Heck

Cobain: Montage of Heck (2015)

I den första fullt auktoriserade dokumentären om den kultförklarade musikern lär vi känna Kurt Cobain på ett helt nytt sätt. Filmen har hyllats som en av de mest intima dokumentärerna någonsin, då den Oscarsnominerade* filmskaparen Brett Morgen förenar Cobains personliga samlingar av konst och musik med aldrig tidigare visade filmer, animationer och avslöjande intervjuer med hans familj och närmaste vänner. Följ Kurt från hans tidiga barndom i den här känslomässiga och detaljerade skildringen av en artist på kant med sin omgivning. Fansen och hela Nirvana-generationen kommer att lära sig helt nya saker om Cobain, medan de som nyligen har upptäckt honom och hans musik kommer att förstå vad det är som gör honom till den ikon han är än idag.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cobain: Montage of Heck
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cobain: Montage of Heck"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar