Titel:
Fifty Shades of Grey
Originaltitel:
Fifty Shades of Grey (2015)
Kategori:
Drama
Längd:
2:00
Utgivningsår:
2015
Publicerad:
2015-06-15
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Fifty Shades of Grey:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey (2015)

Fifty Shades of Grey (2015)

Världsfenomenet "Fifty Shades of Grey" kommer till liv i filmen med Dakota Johnson och Jamie Dornan i de redan klassiska rollerna som Anastasia Steele och Christian Grey. Ana är en oerfaren collegestudent som får i uppgift att intervjua den mystiske miljardären Christian Grey. Men det som börjar som ett affärsmöte förvandlas snabbt till ett okonventionellt förhållande. Ana rycks med i Christians glamorösa livsstil men får snart se en annan sida av honom när hon uppdagar hans hemligheter och samtidigt börjar utforska sina egna mörka lustar. Resultatet är en passionerad romans där Christian och Ana testar gränserna för hur långt de är villiga att gå för sitt förhållande.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fifty Shades of Grey
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fifty Shades of Grey"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar