Titel:
Golf in the Kingdom
Kategori:
Drama
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2015-04-16
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Golf in the Kingdom:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Golf in the Kingdom

Golf in the Kingdom (2010)

1956 beger sig en ung amerikansk filosofistuderande till Indien för att söka insikt, men på vägen tar han en avstickare till den berömda golfbanan Burningbush i Skottland för att gå en sista runda och ta farväl av sin älskade sport innan han reser vidare. Där träffar han en mystisk och spjuveraktig man, golfproffset Shivas Irons. Ett vilt äventyr tar vid, både på och utanför banan, som förändrar den unge mannens syn på golf och på livet. GOLF IN THE KINGDOM är en filmatisering av Esaleninstitutets grundare Michael Murphys underbara betraktelse av en ädel och anrik sport, en roman som så fort den gavs ut blev hyllad som en klassiker.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Golf in the Kingdom
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Golf in the Kingdom"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar