Titel:
The Riot Club
Kategori:
Drama
Längd:
1:42
Utgivningsår:
2014
Publicerad:
2015-12-11
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera The Riot Club:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

The Riot Club

The Riot Club (2014)

Förstaårseleverna Miles och Alistair ska under en utekväll försöka bevisa att de har vad som krävs för att vara med i The Riot Club, en liten traditionstyngd elitklick på anrika Oxforduniversitetet. De kallar sig själva och varandra för gentlemän, men det finns inget gentlemannamässigt över deras beteende. AN EDUCATION-regissören Lone Scherfig beger sig återigen till de konservativa brittiska skolmiljöerna. THE RIOT CLUB är en thriller i universitetsmiljö som kretsar kring makt, privilegier och gruppdynamik när den är som allra mest destruktiv. Filmen är baserad på den hyllade pjäsen "Posh" av Laura Wade.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  The Riot Club
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "The Riot Club"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar