Titel:
Girighetens pris
Originaltitel:
Il capitale umano
Kategori:
Drama
Längd:
1:50
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2015-10-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Girighetens pris:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Girighetens pris

Girighetens pris (2013)

Il capitale umano

Det är vinter i ett välmående Norditalien. Finanskrisen står för dörren, och två familjers öden knyts samman genom en tragisk trafikolycka. En cyklist har blivit påkörd av en bil och skadats svårt. Men vem satt egentligen bakom ratten och spelar det någon roll om förövaren är fattig eller rik? Bakom den stormrika familjen Bernaschi och den kämpande medelklassfamiljen Ossola framträder ett nät av lögner, lust och girighet, som hotar att förgöra båda familjerna. GIRIGHETENS PRIS är en intensiv thriller om skuld och begär i en tid av hejdlös kapitalism och korruption. Italiens officiella Oscarsbidrag.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Girighetens pris
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Girighetens pris"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar