Titel:
The Team: Säsong 1 - Avsnitt 6
Originaltitel:
The Team: Season 1 - S01E06
Kategori:
Crime
Längd:
0:57
Utgivningsår:
2015
Publicerad:
2015-05-25
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera The Team: Säsong 1 - Avsnitt 6:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

The Team: Säsong 1 - Avsnitt 6

The Team: Säsong 1 - Avsnitt 6 (2015)

The Team: Season 1 - S01E06

Tre prostituerade kvinnor i Antwerpen, Berlin och Köpenhamn hittas döda, samtliga tre skjutna i vänster öga och med ett finger avskuret - bara några timmar efter att den belgiske journalisten Jean-Louis Poquelin hade besökt dem. Europol startar ett utredningssamarbete i ett team under ledning av Harald Bjørn från Danmark, Jackie Mueller från Tyskland och Alicia Verbeek från Belgien. Det som först föreföll vara bara en serie brutala mord begångna av en ensam mördare blir snabbt en avsevärt mycket större utredning när de upptäcker en koppling till mordet på en fjärde kvinna sex år tidigare. Och det verkar som om fler liv nu är i fara. Många fler liv. Utredningen tar med The Team över hela Europa och snart måste de ta upp kampen mot ett omfattande och mäktigt kriminellt nätverk.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  The Team: Säsong 1 - Avsnitt 6
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "The Team: Säsong 1 - Avsnitt 6"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar